Xeon Extreme Sealant Wax

Zeer hoogwaardige wax sealant met een extreem lange bescherming van 1 jaar, na behandeling onstaat er een fantastische glans.

1 Beoordelingen
31,00
Prijs per stuk
Op voorraad
Standaard Levertijd 2 dgn
remove add
Xeon Extreme Sealant Wax

Productomschrijving

Xeon Extreme sealant wax is een zeer hoogwaardige wax sealant op basis van speciale polymeren afkomstig uit de aeronautica met een lange bescherming van 1 jaar, na behandeling onstaat er een fantastische glans. Het gebruik van specifiek componenten zorgt voor een zeer gemakkelijke applicatie eneen duurzame bescherming tegen oxidatie, corrosie, vervuiling en U.V. straling. Xeon Xtreme sealant wax is geschikt voor alle type lakken.

Inhoud: 500ml

Gebruik:
Voor een optimaal resultaat dient het oppervlak zuiver te zijn en vrij van alle contaminatie. Voelt het oppervlak niet zacht aan wordt er aangeraden om de te behandelen met een goede polish en clay behandeling naar gelang de staat van de lak. Breng Xeon Xtreme sealant wax met een schone microvezel pad aanbrengen, 5 minuten laten inwerken en daarnna uitpoetsen met een schone zachte microvezeldoek. Om de duurzaamheid te garanderen is het belangrijk om de wagen regelmatig te wassen met Xeon Soft shampoo op regelmatige tijdstippen. (2 tot 3 wekelijks). De behandeling NOOIT uitvoeren in de volle zon of warme lak.

Productnummer: Xeon-SWax

Staat: Nieuw

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen
Wouter 20-11-2020 14:38 Zeer goed verwerkbaar en fantastische lang blijvende glans

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Xeon Extreme Sealant Wax
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op